Schoolleidersregister PO lounge op NOT2019, komt u ook langs?

13 november 2018

Van 22 januari tot en met 26 januari ben je van harte welkom in de lounge van het Schoolleidersregister PO op de NOT2019. Het evenement vindt plaats in de Jaarbeurs Hallencomplex. Het Schoolleidersregister PO vind je bij stand 03A063. Via deze link kun je je gratis aanmelden.

Neem de tijd om even stil te staan
Het takenpakket van de schoolleider wordt steeds diverser, uitdagender en daarmee ook zwaarder. Door nieuwe inzichten, beleidswijzigingen en maatschappelijke en technologische ontwikkelingen verandert het werk continu. Dit vraagt van jou dus ook voortdurend bijblijven en werken aan jouw professionele ontwikkeling. Soms is het goed om in alle hectiek even stil te staan en de tijd te nemen om te reflecteren op jouw eigen rol en ontwikkeling.

Denk ook eens na over de volgende vragen: Schoolleiders zijn bepalend voor de kwaliteit van het onderwijs. Hoe word of blijf je een krachtige schoolleider? Wat is hiervoor nodig? In de schoolleiderslounge kun je deze week een momentje voor jezelf nemen en nadenken over deze vragen. Wij zorgen voor een heerlijk kopje koffie of thee.

Over NOT2019
De NOT2019 staat voor de Nationale Onderwijstentoonstelling 2019. De onderwijsprofessional krijgt antwoord op prangende vragen en leert alles over de nieuwste ontwikkelingen. Het Schoolleidersregister PO is één van de ruim 400 exposanten. We zien je graag in onze lounge!

Naar nieuwsoverzicht